SYLWESTROWA UCZTA SMAKÓW
Godzina 20:00 Powitanie uczestników
Przystawka
Crostini z zielonym pesto i kozim serem
Pomidorki cherry z serem feta i słonecznikiem
Sałatka z rukoli z migdałami
Kolacja (2,5 porcji mięs na osobę)
Krem z białych warzyw z grzankami
Polędwiczka wieprzowa z suszonymi pomidorami
Kurczak w kremowym sosie z mlekiem kokosowym
Schab przepleciony boczkiem i papryką
Pierś kurczaka ze szpinakiem w sosie carbonara
Ziemniaki z masłem i koperkiem, kulki ziemniaczane
Wybór surówek
Napoje niegazowane (bez limitu)
Bufet kawowy (bez limitu)
Bufet z ciastami, babeczkami, owocami
Zimne zakąski (3 porcje na osobę)
Medaliony drobiowe z kremem brokułowym
Schab pieczony z żurawiną
Szynka ze szparagami
Roladki z łososia w serku capresi
Deski mięs pieczonych, wędlin, serów
Bufet sałatkowy (4 rodzaje)
Godzina 24:00 Toast szampanem
Godzina 1:00 Kolacja
Barszczyk czerwony
Paszteciki z ciasta francuskiego z grzybkami
Prosiak pieczony z sosem czosnkowym
Kasza bulgur
Kapusta z grzybkami
Na miejscu nie sprzedajemy alkoholu.
Należy przynieść własny :-)
|